RU BY EN
Галасаванне
Якія надпісы стымулююць Вас да куплі?
 

 
Навіны
15.11.2018
Дзень работнікаў сельскай гаспадаркі
Дзень работнікаў сельскай гаспадаркі ў РУП «Беларуснафта-Асобіна»
10.11.2018
Сваімі рукамі
Правесці рамонт, укараніць сістэму дэзінфекцыі — рамонтна-будаўнічая брыгада, інжынерная служба і энергетыкі РУП «Беларуснафта-Асобіна» здольныя вырашыць любую задачу. Гаспадарчым спосабам зэканоміў прадпрыемству дзясяткі тысяч рублёў.
 

Белоруснефть

Рэцэпты

Прадукцыя ТМ «Асобiна» заўсёды адрозніваецца асаблівым густам, непаўторным, насычаным. Каб яго раскрыць у поўнай гаме, прапануем вашай увазе некалькі простых рэцэптаў, якія несумненна здзівяць вашых блізкіх, ператвараючы традыцыйную трапезу ў трапезу для гурманаў.

 

Прыемнага апетыту!

Фаршаванае кураня
Фаршаванае кураня "Лясны гарэх"

Інгрэдыенты:

Кураня ад РУП «Беларусьнафта-Асобіна» — 1 шт.; соль; цытрынавы сок; перац, чесночный парашок — па гусце; чэрствы белы хлеб — 2-3 кавалкі; яйкі — 2шт .; малако — 3 ст. лыжкі; мускатны арэх; сухія прыправы; каньяк — 1 ст. лыжка; соль; чырвоны перац; лук — 1 шт .; шпег — 1 ст. лыжка; вычышчаныя лясныя арэхі — 2 ст. лыжкі; сечаная зеляніна — 1 ст. лыжка; сметанковае масла — 2-3 ст. лыжкі; соль; чорны перац; чырвоны перац.

 

Інструкцыі:

Курыцу абмыць, абсушыць, з унутранага боку пасыпаць соллю, перцам і чесночным парашком, апырскаць цытрынавым сокам. Прыгатаваць начынне: хлеб нарэзаць маленькімі тонкімі кавалачкамі. Яйкі ўзбіць з малаком, дадаць спецыі і гэтай масай заліць хлеб. Лук нарэзаць кубікамі і абсмажыць разам з тонкімі кавалачкамі шпіка. Хлеб змяшаць з падсмажаным лукам, сечанай зелянінай і ляснымі арэхамі. Дадаць сухія спецыі, добра змяшаць і гэтай начынкай нафаршаваць тушку, зашыць баваўнянай ніткай. Сметанковае масла растапіць, дадаць соль, чырвоны і чорны перац і апэцкаць кураня. Запякаць у фальзе прыкладна 1 гадзіну. Гарнір: свежы салата з рэзкім марынадам

Кураня па-французску са спагецці
Кураня па-французску са спагецці

Інгрэдыенты:

Кураня ад РУП «Беларусьнафта-Асобіна» — 1 шт .; раслінны алей — 1 ст.л; соль, чорны молаты перац — па гусце; лук рэпчаты — 1 шт .; маянэз — 3-4 ст.л. або цёрты сыр — 200 гр .; зеляніна кропу і пятрушкі — па гусце; спагецці — 200 гр .; сметанковае масла — 10 гр.

Інструкцыі:

Дастаньце кураня з упакоўкі, нарэжце невялікімі кавалачкамі. Форму для выпякання, патэльню або бляху вышмаруйце раслінным алеем. Абкладзеце кавалачкі кураня, пасоліце, папярчыце, пасыпце зелянінай. Пастаўце варыць спагецці. Дробна нарэжце цыбуліну і раскрышыце яе над мясам, зверху засыпце сырам, або заліце ​​маянэзам. Пастаўце ў духоўку з сярэднім запалам. Калі сыр або маянэз пакрыецца залацістай скарыначкай, дастаньце. Падайце са спагецці.

Блінцы з прыпёку
Блінцы з прыпёку "Сакрэт гаспадыні"

Для падрыхтоўкі гэтай стравы вазьміце 3 яйкі і расцярыце з соллю і цукрам, дадайце 2 шк. малака, 1 ст. мукі, 100 г размякчанага сметанковага масла і старанна размяшайце. 200 г рулета «Аб'ядзенне» ад РУП «Беларусьнафта-Асобіна» і 2 шт. вараных яек, дробна пасячэце, дадайце зеляніну пятрушкі і кропу. На разагрэтую і змазаную алеем патэльню наліце ​​тэсту менш, чым звычайна. Калі блін зарумянятся, пакладзеце на яго прыпёку і заліце ​​яго новай порцыяй тэсту так, каб прыпёк апынуўся ўнутры бліна. Затым перавярніце блін на іншы бок і абсмажце.

Падаваць да стала са смятанай.

Салата з курыцы з лісічкамі «Восеньскі марафон»
Салата з курыцы з лісічкамі «Восеньскі марафон»

Спосаб падрыхтоўкі стравы: 200 г рулета «З філе Купечаскага» нарэзаць уздоўж тоненькімі лустачкамі. На талерку кладзеце лісты салаты, зверху — 1 ч.л. кедравых арэшкаў; па баках выкладваеце лустачкі рулета, 2 арт. л. кансерваваных лісічак, 3 шт. памідораў черрі, парэзаных на палоўкі; паліваеце цытрынавым соусам.

Для цытрынавага падліўкі Вам спатрэбіцца сок аднаго цытрыны, 1 ст.л. цукровай пудры, 3 ст.л. алею аліўкавага, соль. Усе інгрэдыенты падліўкі ўзбіваць ў блендере да аднастайнай сумесі.

Кураня тытуню Далікатэсная з шынком
Кураня тытуню Далікатэсная з шынком

Інгрэдыенты:

Кураня тытуню Далікатэсная ад РУП «Беларусьнафта-Асобіна» — 1 шт .;

Шынок — 2 шт. (Па 600 гр. Кожны);

Яблычны сок — 225 мл .;

Чарнасліў без костачкі — 90 гр .;

Карыца — 2 палачкі (па 7-8 см.) Або 1 ч.л .; перац, соль па гусце.

 

Інструкцыі:

Нагрэйце духоўку да 190 С. Разрэжце кожны шынок напалову ўздоўж, выдаліце ​​насенне. Разрэжце кожную палоўку шынка уздоўж на 3 дзелькі, зніміце з іх лупіну. Разрэжце кожную дзельку напалову па дыяганалі. Падніміце крылы кураня да шыі і захіліце іх пад спінку, зафіксуйце. Пакладзеце кураня грудкай ўверх у вялікую бляху і натрыце соллю і перцам. Вакол кураня ў бляху абкладзеце шынкі. Пячыце кураня і шынкі 30 хвілін. Дадайце яблычны сок, чарнасліў і карыцу. Пячыце, час ад часу, паліваючы кураня сокам з бляхі, яшчэ 45 хвілін, пакуль шынкі не стануць мяккімі, а з кураня пры праколе нажом не будзе выцякаць празрысты сок. Разрэжце кураня напалову ўздоўж. Перад падачай на стол раскладзеце кураня, шынкі, чарнасліў на вялікім блюдзе.

Паштэт з курынай печані
Паштэт з курынай печані

Інгрыдыенты:

Печань куранят-бройлераў ад РУП «Беларусьнафта-Асобіна» — 400 г;

Несалёнае масла — 120 г;

Лук — 3шт;

Мадэра або каньяк — 4 ст. лыжкі;

Часнок — 2 зубчыка;

Дробна нарэзаны свежы чабор ці крыху менш ч. лыжкі сухога чабора;

Духмянага перцу — 1 ч. лыжка;

Чорны молаты перац;

Соль.

 

Інструкцыі:

Памыйце, абсушыце печань і нарэжце яе кавалачкамі. Падпаліце ​​на патэльні 40 г сметанковага масла і падсмажце на ім печань (5 — 7 мін). Паліце ​​печань 3 ст.ложки мадэры ці каньяку і падпаліце. Лук дробна нарэжце, пакладзеце на патэльню 30 г сметанковага масла і абсмажце ў ім лук да мяккасці. Дадайце часнык, чабор, духмяны перац і пячыце яшчэ 2 мін. Дадайце гэтую сумесь да печані, затым пакладзеце пакінуты мяса. Ператрыце ў аднастайную масу. Дадайце 1,5 ч. Лыжкі солі, 1 ч. Лыжку чорнага перцу, каньяк або мадэру да спадобы. Выкладзеце паштэт ў страву, астудзіце і пастаўце ў халадзільнік на 4 — 12 гадзін. Подвйте да Паштэт тосты, карнішоны і алівы.

Салата з курыных сэрцаў «Для любімых»
Салата з курыных сэрцаў «Для любімых»

Інгрэдыенты:

250 г адварных курыных сэрцайкаў ад РУП «Беларусьнафта-Асобіна»,

100 г кансерваванага зялёнага гарошку,

1 вараная морква,

3-4 ст. лыжкі маянэзу,

дробна здробненая зеляніна кропу і пятрушкі.

 

Інструкцыі:

Курыныя сэрцайкі парэзаць напалову, вараную моркву нарэзаць кубікамі. Дадаць кансерваваны зялёны гарошак і ўсё заправіць маянэзам. Выкласці ў салатнік і ўпрыгожыць тюльпанчиками з морквы і дробна здробненай зелянінай.

Філе «Юбілейнае»
Філе «Юбілейнае»

Інгрэдыенты:

філе «Юбілейнае» ад РУП «Беларусьнафта-Асобіна» — 1 ўпакоўка;

аліўкі — 150 гр .;

смятана 3 ст.л .;

памідор — 1 шт.

 

Інструкцыі:

Дробна пасечаныя аліўкі змяшайце са смятанай. Абсмажце філе на разагрэтым раслінным алеі па 3,5 мін. з кожнага боку. Кожны кавалачак філе «Юбілейнае» выкладзеце на парэзаны кольцамі памідор і ўпрыгожце падрыхтаванымі алівамі. Падавайце на стол з бульбай ці салатай.


 

Каталог
прадукцыі

Вытворца сайта - Компас Анкета для партнёраў Анкета для пакупнікоў Аддзел збыту:
+375 (2336) 41-348, 41-102, 41-104
41-371,41-105, 41-370, 41-372
osobino_market@beloil.by